terça-feira, 17 de março de 2015

Taekwondo Poomse formularer

Taekwondo Poomse formularer
FORMER grundlæggende bevægelser blev varieret hvoraf de fleste repræsenterer enten angreb teknik eller forsvar, der udgør et logisk og defineret.
Den studerende praktiseres systematisk med flere imaginære modstandere i forskellige situationer ved hjælp af alle angribe og blokere værktøjer muligt i forskellige retninger.
Disse praksis formularer sætte den studerende til at uddanne mange fundamentale bevægelser i serie, udvikle kampteknikker, forbedre fleksibiliteten af ​​bevægelser, fysiske tilstand, opbygge muskler, ånde kontrol, udvikle flydende og glat bevægelser og vinde rhythmicity af bevægelser.
Det gav de studerende også få nogle specielle teknikker, som ikke kunne opnås ved en anden grundlæggende øvelse eller bekæmpe.
En form kan sammenlignes med en taktisk enhed, hvis bevægelsen er en træning af en individuel soldat eller et alfabet, hvis bevægelsen er i forhold til en individuel træning af et brev.
Ifølge form er forholdet mellem alle de bevægelser en række tiltag, styrketest, præstation og skønhed.
Mens kampene blot kan indikere, at en modstander er mere eller mindre avancerede, Poomse er et barometer mest kritiske i udviklingen af ​​de enkelte teknikker.
Stillingen er af stor betydning, da det er en videnskabelig teknik for angreb og forsvar, som er baseret på den frie bevægelighed for alle kroppens dele.

Din træning består af bevægelser inden for et diagram, i forskellige retninger med imaginære modstandere i alle retninger.

Det er meget vigtigt, du vænne sig til den korrekte position fra starten.
Udviklet fra en videnskabelig etablering muskler og knogler, der er forbundet med intensiteten af ​​den påførte kraft, det kræver en stor indsats og vedholdenhed i praksis af Poomse.


Nenhum comentário:

Postar um comentário