domingo, 29 de março de 2015

Den Taekwondo Poomse Taegeuk

Den Taekwondo Poomse Taegeuk
Poomse Poomse
Den Taegeuk Poomse blev fastsat på grundlag af dyb filosofi Taegeuk blive coachet af begyndere Taekwondo.
Linjen og position er baseret på den invariante grundlag af Taekwondo.
Enheden er strukturen af ​​denne Taegeuk Poomse, idet hver Gwe repræsenteret i et Taegeuk Poomse, hvilket forklarer den ånd af Taekwondo teknikker og dybde af Taekwondo.
Fra den gule bånd 8 ° GUB begynder Taekwondo praktiserende læge for at modtage undervisning fra mere komplekse diagrammer.
Disse diagrammer, veluddannede, koncentreret og åbent sind, giver den praktiserende læge med mere indre balance, øge sin koncentration, forbedre deres psyko-motorik, og udvikle deres beslutsomhed, forståelse af modsætninger der ligger i Yin-Yang, gennem succession hurtig bevægelse, stærk og langsom, jævn.
Tilsvarende i livet, er vi nødt til at vide alternative øjeblikke af hårde og hurtige beslutninger med øjeblikke af blide og fredfyldte refleksioner.
De Poomses falder i Pargue og Taegeuk:
Pargue Pal-Gwe
En af de ældste filosofiske skrifter Østen er "I Ching:. Book of Changes"
Ifølge læren af ​​denne bog, er der otte grundlæggende principper og i modsætning til hinanden Himmel og Jord, mand og kvinde, lys og skygge, gode og onde såkaldte Pargue, at ifølge den måde, de interagerer med hinanden, kan forstås som spejl af alt hvad der sker i universet.

Begrebet pargues derfor hviler på de ændringer og samspillet mellem disse forskellige elementer - er en verden af ​​modsætninger.

I Taekwondo, Pargues de otte Poomse'er der for at give den praktiserende læge en forståelse af det grundlæggende i teknikken, som er karakteriseret ved kontrast, bevægelse og hvile, konflikt og harmoni, hvilket svarer til ideen om Pargue.
I øjeblikket ikke længere anvender antallet af Poomse Pargue.


Nenhum comentário:

Postar um comentário