sábado, 28 de março de 2015

Forstå Taekwondo Poomse Taegeuk diagram

Forstå Taekwondo Poomse Taegeuk diagram
Taegeuk
Taegeuk er et symbol, der repræsenterer principperne for oprettelsen af ​​kosmos og normerne for menneskets liv.
Omkredsen af ​​Taegeuk-tegnet symboliserer evigheden, de to parter, rød og blå inde i cirklen symboliserer den positive yang og negative yin, vender hele tiden.
Derfor er Taegeuk lyset, der forener kosmos og menneskers liv og sin uendelige middelværdi energi og kilden til livet.
Yin og yang repræsenterer udviklingen af ​​kosmos og menneskers liv og ægteskab for symmetriske halvdele, såsom negative og positive, hårdhed og lethed, materialer og anti-stof.

De otte tegn bar kaldet Gwae uden for cirklen er arrangeret således at gå sammen med Taegeuk på en ordentlig system.
Én bar betyder yang og yin to barer, som begge repræsenterer skabelsen af ​​harmonien med de grundlæggende principper i alle fænomener i kosmos.
Den Taegeuk, uendeligheden og yin-yang er de tre elementer, der udgør trioen filosofiske Samil Sinko som nævnt i skriftstedet i det koreanske folk.

Taegeuk Symbol strøm
Taegeuk symbol gamle
Oprindelsen af ​​navnet Taegeuk


Ifølge den gamle historie bog "Sinsi Bonki", omkring 35 f.Kr., søn af den 5. dynasti kejser Hwan-UNG oldtidens race Tongyi, hvis navn blev Pokhui ville have modtaget gennem observation af himlen en guddommelig orden med hensyn introspektion af universelle sandheder, der udgør de otte GWES.
Og denne historie er gået i arv i generationer gennem kong Mun, Chou Tsu, Confucius og studerende af Kim Il bu, alle efterkommere af løbet Tongyi.
Og studerende af Kim endeligt afsluttet den nuværende mærker Tae Geuk.


Nenhum comentário:

Postar um comentário