quarta-feira, 22 de outubro de 2014

HVAD TAEKWONDO

HVAD TAEKWONDO
TAEKWONDO er det nuværende navn på kampkunst, der har fastholdt sin uafhængige eksistens og ejendommelige i Korea for et rum af mere end tyve tusind år.
Det vigtigste formål med TAEKWONDO er at forsvare og angribe fjenden som et middel til selvforsvar ved hjælp af hænder fri.

Bogstaveligt oversætte Korean:
- TAE betyder hoppe, flyve, trampe;
- KWON betyder at slå eller ødelægge med hånden;
- DO betyder stien, kunst, metode, filosofi.

The Way af fødder og hænder, taekwondo.
Grandmaster Bang foreslår endnu en mening baseret på essensen af ​​kampkunst: TAEKWONDO kunst, der tog sindet gennem kroppen!
Alle aktiviteter er baseret Taekwondo defensive taktik, fordi det nationale sport udfolder sig som selvforsvar mod fjendtlige angreb.
Hver bevægelse TAEKWONDO er videnskabeligt designet med et bestemt formål for at udvikle troen på, at succes er mulig for hver.
Konstante gentagelse lærer tålmodighed og opløsning til at overvinde forhindringer.
Den enorme effekt af sind / krop udvikler selvtillid til at møde enhver modstander som helst og enhver situation.
I oldtiden, forårsagede det sociale liv manglende fysisk styrke og smidighed af kroppen alle.
Så når det kom til alder, undertiden ligene var for affældige.
For TAEKWONDO sikret godt helbred, fysisk skønhed, smidighed og mental sindsro hvoraf praktiseres.

Øvelserne TAEKWONDO opretholde tilliden til dig selv, ikke kun fysisk styrke, men også mental disciplin, fordi de er udrullede overlegne teknikker til selvforsvar, ved hjælp af hele din krop.
For den praktiserende læge TAEKWONDO hele din krop er et våben, i stand til at angribe og forsvare nemt enhver aggressor med hænderne, knytnæver, albuer, knæ, fødder eller nogen del af din krop.

Det vigtigste er, at denne nationale sport i jorden, tjener som en top kampkunst for selvforsvar, og tilbyder bemærkelsesværdig god fornemmelse af deres praktiserende læge, fordi det er tillid og viser sig usædvanligt generøs over for andre, ikke frygte din modstander på nogen måde, fordi der aldrig har misbrugt sin magt, der har at uretfærdigt angribe den anden, fordi jeg fik en mental indstilling beskedenhed gennem boring af TAEKWONDO.
Konklusionen er, dyder beskedenhed og generøsitet fundamentalt baseret på tillid til dig selv.

En sådan tillid til dig selv, fysisk og mentalt er til gavn for dit personlige liv, din familie og dine erfaringer inden for nationen.
Den "figur" Taekwondo består forskellige positurer, som hver har en ejendommelig karakter, som er strengt relateret til andre.
Den "Form" og består af en fireogtyve sammenkoblede arbejdsstillinger.
Blokering, slående, sparker i de former der oftest anvendes i TAEKWONDO og alle disse forblive i arbejde præcist med dine hænder, fødder, håndled, i henhold til de mest vitale dele af modstanderen, der angriber, og derfor tager side kropsholdning, kropsholdning Cat eller ridning kropsholdning, blandt mange andre, efter omstændighederne kræver.

TAEKWONDO har to stilarter konkurrencen.
Freestyle konkurrence, hvor du frit kan benytte de teknikker erhvervet i angreb eller forsvar, og tidligere ureguleret konkurrence, hvor deltagerne er nødt til at overholde aftalen allerede er truffet for praksis eller demonstration.

Deltagere skal mestre i løbet af konkurrencen tidligere regerede, og dermed kan præsentere sig selv i freestyle konkurrencer.

Fighting lærer ydmyghed, mod, årvågenhed, uovertruffen ånd, evne til at tilpasse sig og selvkontrol.
Positionerne selv underviser fleksibilitet, balance og koordination af bevægelser, mens de grundlæggende øvelser hjælpe med at udvikle nøjagtighed og undervise i principper og mål.

Taekwondo er sammensat af tre elementer: Form Poomse, konkurrence og Tear KYORUGI KYOKPA.
TAEKWONDO kræver stor mental koncentration, som giver os mulighed for at producere en næsten utroligt.

Så TAEKWONDO tilbyder en selvstændig streng disciplin, mens en ånd af samarbejde og gensidig respekt.

For fans af denne kunst Taekwondo er mere end den blotte fysisk udnyttelse af dygtige bevægelser, indebærer også en bestemt livsstil og selvvalgte disciplin, samt en sund moralsk og ædelt ideal.

De bevægelser TAEKWONDO kombineret med ånden bliver til smukke bevægelser, fordi de har hastighed, balance, smidighed og rytme involverer fingerfærdighed i brugen af ​​hænder og fødder til hurtige immobilisering af modstanderen.


Nenhum comentário:

Postar um comentário